5 Aralık 2010 Pazar

2010-2011 Sonbahar Kış Moda Elbiseleri

Fabrika, çekimleri Mardin’de gerçekleştirilen Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda iş ve iş dışında rahatlıkla kullanılabilen yenilikçi, enerji dolu tasarımlar sunmaya devam ediyor.Kaynakwh:

Fabrika Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nda ironik yorumlarla farklı stiller bir araya geliyor. Gölge oyunları ve abiye detaylar günlük hayatın giyim tarzını etkilemeye başlıyor.

Gri, kahve, bej, yeşil, fuşya, mor ve mavi tonlarının hakim olduğu Sonbahar-Kış sezonunda, melanj efektler, baskılar, desenler, İngiliz tarzı ekoseler, mikrogeometrik armürler, diyagonal çizgiler, leopar desenler ve yumuşak kadifeler ağırlıklı olarak kullanılıyor. Kamuflaj deseniyse mat ve parlak yeni yorumlarıyla tekrar yükselişe geçiyor.

Banu Bornovalı imzalı koleksiyonda kürk ve deri öne çıkarken, metal aksesuarlarla süslenmiş yelek ve motorcu montları sezona damgasını vuruyor. Kapitone kumaştan üretilmiş yelek olarak da kullanılabilen montlar, hem günlük hem de iş kıyafetleriyle uyum sağlıyor. Birçok farklı rengin birleşmesiyle oluşan deri patch’li etek, yelek ve elbiseler günün her saatinde kullanım için ideal. Her kadının gardırobunda mutlaka bulunması gereken deri pantolonlar, enerji dolu kadın portreleri yaratıyor.

Kürklerde ise gri ve siyahın ağırlığı farkediliyor. Gece kıyafetleri ile kombinlenen tavşan kürkünden bolerolar ve günlük kıyafetlerle kullanılan uzun tavşan kürkünden yelekler koleksiyonun öne çıkan parçalarından. İpek-yün karışımlı tulumlar, düşük ağlı, bol ve sigaret pantolonlar, tafta etek ve elbiseler, 80’li yıllardan esinlenen vatkalı üstler, degaje yaka trikolar, kalın hırkalar Fabrika’nın 2010-11 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Metalik efektli dokular, payetler, pililer abiyede olduğu gibi günlük kıyafetlerde de bulunuyor.
Öne çıkan trendler
Motorcu montları, yelek olarak da kullanılabilen montlar,kamuflaj deseni, İngiliz tarzı ekoseler,deri pantolon, kürk, deri patchli etek, yelek ve elbiseler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder