5 Aralık 2010 Pazar

Pratik dalgalı saç nasıl yapılır





2010 yaz sezonu saç ve makyaj modasında doğallık ön plana çıkıyor. Saçlarda doğal dalgalar, makyajda ise toprak tonları tercih ediliyor. Saç modelinizi 2010 modasına uyarlamak için doğal dalgalar yaratmak istiyorsanız önerimize göz atın!

Dalgalı Saç
Gece uyumadan önce saçlarınızı yıkayıp hafif nemli kalacak şekilde kurutun. Gazete kâğıtlarını orta genişlikte şeritler şekilde kesin. Saçlarınızı tutamlara ayırıp her bir tutamı gazete kağıdıyla bukle olacak şekilde sarın. Saçınıza bir bone ya da fular sararak uyuyun.

Sabah uyandığınızda saçlarınıza sprey sıkıp saç kurutma makinesini yaklaşık 2 dakika saçlarınıza tutun. Saçlarınız soğuduktan sonra her bir gazete kağıdı açın. Dalgalı saçlara kavuşmanın keyfini yaşayın.Dalgalı saçlarınızı isterseniz toplayabilir isterseniz açık bırakabilirsiniz. Sezonun trendi ilgi çekici saç aksesuarlarını kullanarak saçlarınızı şekillendirebilirsiniz.

Dalgalı saç modellerine örnek olabilecek Taylor Swift fotoğrafları, saçlarınızı şekillendirmenize ilham kaynağı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder