6 Aralık 2010 Pazartesi

Yeni Kurdelalı Örgü Etol Modeli

Yeni Kurdelalı Örgü Etol Modeli
Merhaba Sevgili Örgü meraklıları kış aylarına iyice girdiğimiz şu günlerde eminimki örgü örmek için zamanınız iyice artmıştır kiminiz sıcak sobanın başında , kiminiz klimalı bir odada kiminiz kaloriferli evinizde kiminizde soguk bir odada örgü örmek yeni modeller bulmak için uğraşıyorsunuz siz bayanların işini kolaylaştırmak adına bir örnek yapılışını sizlerle paylaşmak istedim ;


Yapılışı:87 ilmek atın. Kenarlar 3/3 olarak 15 cm, 85 cm düz yüz, sonra 15 cm kenarlar 3/3 olarak örün. ilmekleri kapatın. Sarkan yünü içeri saklayın.
Etolü yüzü alta gelecek şekilde serin. Saten kurdeleyi bir etamin iğnesine takın. Örgünüzün uzun kenarı boyunca, üst kenarın 15 cm içerisinden, aynı sıradaki ilmeklere eşit aralıklarla batırarak, doğru bir çizgi halinde kumaşa geçirin.
Kurdeleyi, etolün iki yanından eşit miktarda taşacak şekilde, örgünün içinde ileri kaydırın. Her ucu tekrar kendi üstüne kıvırın ve kapamak için kenar ilmeğinden geçirip sonra da düğümleyin. Etolün tersine, hemen kurdelenin altına, her iki kenara kopçanın birer parçasını dikin.
My SignatureDisplay Signature

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder